ERCup Logotyp
Nyheter
Om ERCup
   Stadgar
   Kontakt
Regler
   Kommentarer
   Kvalitetsnormer
Länkar
Serietabell

Kalender
Bilder
Video  
Resultat & arkiv
Team
Internt Forum  Internt forum för ERCup teamförening

Tävlingsanmälan
SerieanmälanERCup News 2017-12-31

SERIEANMÄLAN 2018

Nu är det hög tid att anmäla sig för 2018. För att göra Sveriges bästa långlopp serie ännu bättre, kommer vi tillsammans med våra sponsorer med goda nyheter.

Med 2017 i backspegel, växlar vi upp för 2018. Ett år som ser ljusare ut med några återkommande och ett antal nya team. Fler startande samt tre tävlingar i samarbete med NSHC gör att vi stärker oss och till vår allas glädje -vi blir många på banan.

Och som i ett led av detta för att vi skall bli ännu fler, kommer vi tillsammans med våra sponsorer med nyheter.

Vår för årets nya sponsor DK Lyft och Transport kommer för er, som anmäler er till serien OCH betalar in serieavgiften innan den 31: januari att bidra med 1000kr i reduktion på startavgiften till vår första tävling på Sturup.

AutoSmart kommer att bidra med utlottning av en fri startavgift på de fyra första tävlingarna. Utlottningen sker vid prisutdelningen och som vanligt måste man närvara för att kunna delta. Vinst medför fri start till näst kommande race.

Allt i Däck´s bidrag kommer att nyttjas för att främja tillväxt. Alla team som vill köra ETT prova på race har möjlighet att göra det till en reducerad startavgift på 3000kr. Givetvis får man köra ett till men då till ordinarie startavgift.

TST Sweden, Viking Fonder Och ALT Hissar & Rulltrappors bidrag är också tänkt att vara till främjande för våra medlemmar och kommer presenteras senare i vår.

SÅ SE TILL OCH ANMÄL ER NU!!


Visad: 2462 gånger - Uppdaterat: 2017-12-31 av Ulf Lill

Ur albumet

Testdrivers Racing
Foto: Per Harström
Testdrivers Racing

© Copyright 2005-2021, ERCup - Endurance Racing Cup http://www.ercup.se