ERCup Logotyp
Nyheter
Om ERCup
   Stadgar
   Kontakt
Regler
   Kommentarer
   Kvalitetsnormer
Länkar
Serietabell

Kalender
Bilder
Video  
Resultat & arkiv
Team
Internt Forum  Internt forum för ERCup teamförening

Tävlingsanmälan
Serieanmälan12
dagar kvar till
Race 4
den 7/8
Karlskoga

ERCup News 2020-06-03

Hej ERCUP kämpar!

Ja, i år blev det inte riktigt som vi planerat! Som ni säkert förstår så har vi svårt för att spå framtiden. Men vi kan i alla fall redogöra för våra tankar och planer!

Nu är det Falkenbergstävlingen som är på gång i slutet av juni. Det finns ganska stora chanser att vi kan genomföra den. Det är ett arrangemang som körs av SSK och de planerar tävlingen för fullt. Vi väntar bara på ett sista OK från SSK som vi hoppas få i mitten av nästa vecka. Tävlingen därefter är ju några månader bort, den gången på Sturup, vår gissning är att den också skall kunna genomföras som planerat.

 

Sen är det tävling på Gelleråsen Arena den 5 september och den 26 september och de är vi övertygade om att de skall kunna köras. Eftersom vi inte kunnat genomföra varken premiären på Kinnekulle och den andra tävlingen i serien (2 maj) på Gelleråsen så hoppas vi på att kunna få till en ersättningstävling för 2 maj, då i oktober på Gelleråsen. Besked om denna tävling bör vi kunna lämna under Juni månad.

 

Vi har fått in 27 anmälningar till racen i år (efter återbud från Möllerteamet som fått andra riktlinjer från företaget). Vi hoppas att ni som skickat in dessa anmälningar kommer köra de tävlingar ni anmält er till. OM, det är någon som redan nu bestämt sig för att inte genomföra de tävlingar ni anmält er till, så sänd oss gärna ett mail med den informationen.

 

Vi har kontakt med några personer i Norge, och där är just nu problemet att de som reser till Sverige får 10 dagars karantän när man återvänder till Norge och det är ju naturligtvis inte gångbart för våra norska tävlande. Om vi förstår det rätt så kommer man där ta beslut runt den 15:e juni hur deras restriktioner ser ut inför sommaren.

 

Som ni säkert förstår så har vi inte så mycket mer information än ni. Vi väntar också väldigt spänt på vad som händer…  Håll oss gärna uppdaterade med info om vad ni planerar.

 

Med vänliga hälsningar

 

Tony Jacobsson/Tyrone Haraldsson


Visad: 1090 gånger - Uppdaterat: 2020-06-03 av Jörgen olsson

Ur albumet

Race
Foto: Jörgen Olsson
Team GAPET

© Copyright 2005-2021, ERCup - Endurance Racing Cup http://www.ercup.se