ERCup Logotyp
Nyheter
Om ERCup
   Stadgar
   Kontakt
Regler
   Kommentarer
   Kvalitetsnormer
Länkar
Serietabell

Kalender
Bilder
Video  
Resultat & arkiv
Team
Internt Forum  Internt forum för ERCup teamförening

Tävlingsanmälan
Serieanmälan15
dagar kvar till
Race 4
den 4/9
Kinnekulle

ERCup News 2021-05-11

Hej på er ERCup åkare!

Nu börjar det dra ihop sig till race!! Den 6 juni kör vi på Gelleråsen Arena!

 

 

Vi får lite frågor om hur det är tänkt och vad som gäller… Enligt informationen som vår tillståndsgivare Västra BF lämnar på hemsidan så kommer vi få tillstånd till tävling om vi följer de restriktioner som gäller. Det kommer vi göra, och just nu så är det fullt fokus på att köra race!! Folkhälsomyndigheten och regeringen har ju också förvarnat om att det kommer bli lite lättnader i restriktionerna. Det skall de meddela den 17:e maj.

 

Nu är det bara er tävlande vi väntar på… vet att en del av er redan varit ute och tränat och några har även hunnit med att tävla. Jag har ju haft kontakt med nästan alla av er, och en hel del av er var i riskgrupp och ville vänta på vaccin. Nu borde de riskgrupperna fått sina första sprutor, och vi skulle gärna vilja att ni samtliga som får detta mail (även om ni redan anmält er till tävlingen) meddelar oss om ni skall delta eller inte!!

 

Det är totalt (just nu) 27 team som vi haft kontakt med. De flesta har sagt att man vill vänta ut covid, ett antal säger att man kör lite mindre i år (3-4 race) och 10 team har föranmält sig till junitävlingen på Gelleråsen Arena.

 

Med vänliga hälsningar

 

Tony

KMF/NSHC

Mer information

2021-06-06, Race 2, Karlskoga


Visad: 1183 gånger - Uppdaterat: 2021-05-11 av Jörgen olsson

Ur albumet

Trasig packning
Foto: Johan Wramfelt
Aprina AB

© Copyright 2005-2022, ERCup - Endurance Racing Cup http://www.ercup.se