ERCup Logotyp
Nyheter
Om ERCup
   Stadgar
   Kontakt
Regler
   Kommentarer
   Kvalitetsnormer
Länkar
Serietabell

Kalender
Bilder
Video  
Resultat & arkiv
Team
Internt Forum  Internt forum för ERCup teamförening

Tävlingsanmälan
SerieanmälanERCup News 2008-09-12

Förvirrade team kamrater!

Då var det äntligen dags för Knutstorp, min personliga favorit av de banor vi kör. Vi var ute redan på lördagen och besiktigade bilen samt hyrde ett garage för att slippa allt strul vid eventuellt regn. Tyvärr så saknade vi vår frustande och pustande norrlänning, men med facit i hand får vi vara nöjda med racet ,,,,FÖRUTOM!

När jag tog över som tredje man efter tre timmar bestämde kamraterna med mig sittande i bilen att det skulle skiftas däck, framdäcken skulle skifta plats med bakdäcken. Vad andra rutinerade team gör vid ett sådant byte vet jag inte, men jag förmodar att man kollar däcktryck osv. Sådant finns inte i våra rutiner,,,det är bara att byta så löser det sig själv, ungefär som ett rasat vevlager förmodligen självläker, bara du tänker nog så snälla tankar om det. Väl ute på banan for jag omkring som en hal ål, det fanns inte tillstymmelse till grepp, varken fram eller bak. Ett flertal bakomvarande team hade nog jävligt roligt när jag formligen driftade mej runt banan. Att jag över huvud taget blev kvar på banan är jag rätt stolt över!

Efter fem, sex varv är det ohållbart att fortsätta, och med sladden utsliten i min intercom var informationsutbytet rätt så ensidigt, jag kunde inte kommunicera med depån och det enda jag hörde var..Hallå?!?  Hallå ? Han hör inte!? Jag bestämmer mig för att gå in oavsett kommunikation eller ej, väl parkerad finns det inte en jäkel på plats, jag blir fullkomligt vansinnig på deras nonchalans och får syn på Herr Gapet. Jag lyckas få upp dörren och vrålar: HAR DU SETT MINA IDIOTER TILL TEAM MEDLEMMAR!

Herr Gapet far runt i depån men inte en själ finns att tillgå, efter ett antal minuter får jag köra ut och slira vidare, än mer förbannad än när jag gick in i depån. Det visar sig sedan att alla tre hade i godan ro traskat ner till restaurangen, (där de förmodligen satt och ljög om sina bedrifter på banan). När de sedan väl är på plats igen, förhoppningsvis något skamsna ,,,går jag in och däcken töms respektive fylls med den mängd luft som krävs för att bilen ska bete sig som en bil ska.

När jag åter är ute på banan tänker jag i mitt stilla sinne ,,,,synd att det inte var vår frustande och pustande norrlänning som råkade ut för det här! Han hade förmodligen packat ihop dessa herrar i närmaste papperskorg och sedan satt fyr på skiten! Skämt åsido, vi är så j%¤&vla orutinerade så att det blir pinsamt kul!

Nu börjar det bli allt för vanligt,,,,,Grattis till pågarna i Team Power och TnT och till min personliga favoritbil Penta!

Vi syns på Sturup!

/ Lars Paradis
Adrenaline Racing

 

Mer information

2008-09-07, 6 timmars långlopp, Knutstorp, Hyllinge MS


Visad: 1927 gånger - Uppdaterat: 2008-09-11 av Mikael Persson

Ur albumet

ATM Racing
Foto: Madelen Knudsen
Team GAPET

© Copyright 2005-2021, ERCup - Endurance Racing Cup http://www.ercup.se