ERCup Logotyp
Nyheter
Om ERCup
   Stadgar
   Kontakt
Regler
   Kommentarer
   Kvalitetsnormer
Länkar
Serietabell

Kalender
Bilder
Video  
Resultat & arkiv
Team
Internt Forum  Internt forum för ERCup teamförening

Tävlingsanmälan
Serieanmälan11
dagar kvar till
Race 4
den 15/8
Sturup

ERCup News 2013-03-22

Dags att anmäla teamet och betala serieavgiften

Nu är alla förutsättningar klara inför årets säsong, så nu är det hög tid att anmäla sitt team och betala in serieavgiften som i år är oförändrad 1500 kr till bg 5729-2906. Klicka på Serieanmälan och fyll i alla uppgifter.

http://www.ercup.se/serieanmalan/

Det kan också vara lämpligt att skicka ett mail till forumadmin@ercup.se med alla teammedlemmars namn och e-mailadress, så att de får access till teamforumet på hemsidan.

Sedan kan ni fundera på om ni i teamet är villiga att stå för en liten artikel på hemsidan före en tävling och ett referat efter tävlingen. För det belönas teamet med 1000 kr. Första och andra tävlingen är redan bokade, men övriga fyra tävlingar kan man boka sig för genom att skicka ett mail till styrelse@ercup.se

Vi hoppas också att många skickar in bilder från tävlingarna till hemsidan. Man kan ladda upp dem själv. Det är superenkelt. Surfa till http://www.ercup.se/bilder/uploadform.asp välj bild från din hårdddisk, tala om vem du är, tryck spara. Om man vill kan man också skicka bilder i ett vanligt email till webmaster@ercup.se så lägger han in dem åt dig.

/ Styrelsen


Visad: 1307 gånger - Uppdaterat: 2013-03-23 av Mikael Persson

Ur albumet

Prispall
Foto: Clas Fransson
Citius Motorsport

© Copyright 2005-2020, ERCup - Endurance Racing Cup http://www.ercup.se