ERCup Logotyp
Nyheter
Om ERCup
   Stadgar
   Kontakt
Regler
   Kommentarer
   Kvalitetsnormer
Länkar
Serietabell

Kalender
Bilder
Video  
Resultat & arkiv
Team
Internt Forum  Internt forum för ERCup teamförening

Tävlingsanmälan
SerieanmälanERCup News 2013-05-30

Blandad information från styrelsen

På premiärtävlingen på Knutstorp hade vi ett informationsmöte där de flesta aktiva team fanns med, men här kommer lite repetition och info för de som inte var på plats.

Vi meddelade att tävlingen på Mantorp i augusti kommer att köras utan sanktion av SBF och med försäkringar i Svenska Motor Alliansen (SMA). Vi kommer dock att kräva att alla förare har SBF licens, att bilen har SBF vagnbok, och samma tekniska regler gäller som på våra övriga tävlingar, men SBF’s försäkringar gäller inte. SMA försäkringarna ingår i startavgiften.

Vi lämnade vi ut en skriftlig fråga till alla team om de vill att vi ska prova att dela upp tävlingen i 2 x 3 timmar på Mantorp. Förslaget finns bifogat, och vi vill gärna ha in era svar och synpunkter snarast och senast på tävlingen på Falkenberg. Representanter från styrelsen kommer också att finnas tillgängliga för frågor direkt efter förarsammanträdet på Falkenberg.

Efter tävlingen på Falkenberg är det bara tre veckor till den tredje deltävlingen på Sturup Raceway. Inbjudan och anmälan finns tillgänglig på Svedala Motorklubbs hemsida, som kan nås via rubriken Länkar här på hemsidan.

Vi ses förhoppningsvis på Falkenberg den 9 juni, och kom ihåg att se till att ljudet på er bil uppfyller kravet max 95 dB vid fullgasacceleration.

ERCup teamförening Styrelsen

Filer

Till alla team i ERCup.doc

Mer information

2013-05-11, Deltävling 1, Knutstorp, Hyllinge MS


Visad: 1612 gånger - Uppdaterat: 2013-05-30 av Mikael Persson

Ur albumet

Start
Foto: Per Harström
Testdrivers Racing

© Copyright 2005-2020, ERCup - Endurance Racing Cup http://www.ercup.se