ERCup Logotyp
Nyheter
Om ERCup
   Stadgar
   Kontakt
Regler
   Kommentarer
   Kvalitetsnormer
Länkar
Serietabell

Kalender
Bilder
Video  
Resultat & arkiv
Team
Internt Forum  Internt forum för ERCup teamförening

Tävlingsanmälan
SerieanmälanERCup News 2013-09-06

ALT Racing är sugna på fler segrar i ERCup

På söndag går femte deltävlingen i ERCup, denna gång på Kinnekulle Ring. Vid förra tävlingen på Mantorp, tog ALT Racing en seger i den framhjulsdrivna klassen. Sedan dess har teamet preppat den vassa Opel Corsan för fler framgångar. Man ligger nu på fjärde plats i serietabellen. Det är 140 poäng kvar att köra om, en pallplats totalt finns inom räckhåll.

Efter tävlingen på Mantorp har vi bytt till andra bromsbelägg och bytt till ny bromsolja så hoppas vi detta löser våra värmeproblem, säger teamchef Peter Kjellsson. Fortsätter det att genera värme nu så blir det att byta hjullager och smyga när man ska byta däck nästa gång, för då har däckhandlarn rätt varför det värmer……

Vi har också bytt ut ett antal drev i växellådan som var helt slut i de s k doggarna, klackar som griper in och ser till att rätt hjul driver. Bilen är genomgången i övrigt också och innan vi i kväll torsdag lastar bilen och packar bussen ska hon bara provköras.

På facebook lägger vi under söndagsmorgonen ut var Du kan följa tidtagningen och se hur vi ligger till fortlöpande, använd länken:

https://www.facebook.com/#!/groups/129029257135066/?fref=ts

Är Du i krokarna så kom och hälsa på!

Mer information

2013-09-08, Deltävling 5, Kinnekulle, SSK


Visad: 1620 gånger - Uppdaterat: 2013-09-05 av Mikael Persson

Ur albumet

Pentascrew
Foto: Niklas Karlsson
GM Racing

© Copyright 2005-2020, ERCup - Endurance Racing Cup http://www.ercup.se